U¿ytkownik
Nie bêdê siê rozpisywaæ, wiêc zrobiê kopiuj wklej z forum.
Styles.pun.pl to strona po¶wiêcona kompozycjom/skórkom, czy te¿ nak³adkom na punbb, a bardziej na pun.pl. Znajdziecie tu style stworzone przeze mnie, oraz innych - z zachowaniem praw autorskich, tak, aby nie by³o nieporozumieñ.
Zawsze lubi³em tworzyæ kompozycje, sprawia³o mi to rado¶æ i satysfakcje. W koñcu kliknê³o co¶ w g³êbi i umys³u, co spowodowa³o narodzenie pomys³u z za³o¿eniem tego forum.
Podziêkowania nale¿± siê w sporej mierze £ukaszowi, bo to z jego strony wzi±³em masê skryptów. Jego strona noof.pun.pl to naprawdê pomocna d³oñ dla laików, czy te¿ nawet osób, które siedz± w tym d³u¿ej. Od niego zawsze dostaniecie pomoc.
Mo¿e przy odrobinie szczê¶cia styles.pun.pl siê rozkrêci, dziêki czemu stworzymy bardzo fajny serwis udostêpniaj±cy masê ciekawych kompozycji dla pun.pl. Sukces w g³ównej mierze zale¿y od was, totez liczê na was niezmiernie.
Nie zdziwcie siê, je¿eli tworzycie skórki dla punbb, a ta siê znajdzie u Nas. Musia³a byæ co najmniej dobra - tak wiêc jest siê z czego cieszyæ. Poza tym zachowujemy pe³ne prawa autorskie, nie kradniemy czyich¶ skórek, nie na tym rzecz polega.
Pamiêtajcie, ¿e wszystkie tutaj kody nale¿y wrzucaæ do Modyfikacji CSS! Dziêki temu wasza stronka bêdzie chodzi³a szybciej i p³ynniej, a ca³y kod css. za³aduje siê o wiele szybciej bez zbêdnego czekania.
Tyle ode mnie, ¿yczê mi³ego pobytu.
Mam nadzieje, ¿e nawi±¿emy wspó³pracê, a ty zaprezentujesz swój PHPBB styl .
Ostatnio edytowany przez Sentimental (2011-11-27 23:06:33)
Oczywi¶cie jak najbardziej button wyl±dowa³ w "Wymianie". Od siebie mogê ¿yczyæ tylko powodzenia w rozwoju forum i nie ograniczeniu siê do standardowych modyfikacji ( mam na my¶li rzecz jasna zmiana belek itd. ), a raczej kombinowanie i tworzenie odmiennych skórek od tych standardowych.
a ty zaprezentujesz swój PHPBB styl .
Raczej nie prêdko to siê zrobi. Ten styl posiada masê b³êdów ( no mo¿e nie masê, a jedynie problem z menu, które wykona³em w zwyk³ym css nie znaj±c wtedy jeszcze podstaw jQuery ) i jak siê mo¿na spodziewaæ ze zmiennymi jest du¿y problem. Oczywi¶cie planuje jego modyfikacjê.
W razie jakich problemów, pytañ jak co zmodyfikowaæ s³u¿ê pomoc±.
P.S - nie pomy¶la³e¶ o stworzeniu jakiego¶ stylu pokroju Pokemon, Naruto ? zawsze zwiêksza to szanse na przyrost u¿ytkowników bo to popularne tematyki. Oczywi¶cie nie mówiê o standardach, a co¶ jak ja mam np. "Wymiana" gdzie by siê umie¶ci³o ³adny stylowy skorowicz, albo w dziale z pojedynkami przy szybkiej odpowiedzi co¶ ala obok "Krótkie zasady walk" ? przemy¶l to.
U¿ytkownik
Wszystko w swoim czasie, forum nie jest jeszcze oficjalnie otworzone, jeste¶ pierwszy .
Gdy je OFICJALNIE otworzê, znajdzie siê reklama na pun.pl ^^
Dziêki i pozdrawiam.